Meet The World - Gothia Cup
ett initiativ av SKF


När du reser till Gothia Cup kommer du kanske ett steg närmare att uppfylla din dröm om att spela fotboll framför 60 000 skrikande fans. Du kommer att resa, träffa människor från hela världen och fokusera på din kärlek till fotbollen under en hel vecka. Och kanske är det just du som vinner allt tillsammans med ditt lag.

Som huvudsponsorer vill vi hos SKF ge fler unga spelare chansen att få umgås med 35000 spelare och ledare i en vecka med fotboll och glädje i fokus.

Vi är stolta över att vi redan har hjälpt mer än 5000 spelare, från våra 260 förturneringar runt om i världen, att göra resan till Sverige och Gothia Cup. Vi hoppas att de lämnade Göteborg med livslånga minnen och vänskap.

Och vi vet att vi kommer att hjälpa fler personer att träffas över gränserna genom Gothia Cup.

Nyheter

Efter sommarens publiksuccé vill Gothia Cup bygga ut SKF Arena

Efter sommarens publiksuccé vill Gothia Cup bygga ut SKF Arena

SKF fortsätter som huvudpartner till Gothia Cup. Det nya avtalet sträcker sig till 2022 och parterna tittar nu på hur de kan utveckla det nära samarbetet som byggts upp under många år.

Read more

SKF Kanada övertygande till semifinal

SKF Kanada övertygande till semifinal

Flickorna i SKF Kanada har på ett övertygande sätt tagit sig till semifinalen, genom en vinst mot deras södra grannar NSA från USA. – Kanadensare och amerikanare är väldigt tävlingsinriktade så det var skönt att vinna, sa Isabel, en av spelarna.

Read more

Gemenskapen i fokus när Meet The World lagen samlades

Gemenskapen i fokus när Meet The World lagen samlades

Världen på en skolgård? Det kändes nästan så när SKF Meet the World lagen samlades utanför skolan ISGR. Där lag från hela världen fördes samman i sång och dans, tog bilder med varandra och introducerade sig för deras nya grannar de ska spendera den kommande veckan med.

Read more

Möt Jana

JK Tabasalu, Estland

Jana Tuga är 15 år och är målvakt för JK Tabasalu (Flickor 15) från Tallinn. JK Tabasalu vann SKF Meet the World-turneringen i Estland.

Hur är det att vara målvakt?
Ibland måste man vara galen för att vara målvakt, men det är en fantastisk känsla att vara ledare för laget och att rädda mål.

Vad har du för ambitioner med fotbollen?
Jag skulle vilja spela i Spanien eller Portugal.

Vad tycker du om Gothia Cup?
Det är väldigt coolt och roligt! Man träffar så många vänliga människor. Man känner sig hemma. Jag har fått nya vänner från Brasilien, Italien, Portugal och England.

Vad var det bästa med din vistelse i Sverige?
Gothia opening ceremony. Det var väldigt spännande och vackert. Jag gillade det väldigt mycket!

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Turkish Airlines
Kronfågel
Liseberg
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_lan