JULY 14-20 JULI, 2019, GÖTEBORG, SVERIGE

Senaste nytt

Nya finaltider och ny finalarena

Nya finaltider och ny finalarena

Från och med 2019 kommer samtliga finaler under Gothia Cup att spelas under lördagen. A-finalerna kommer därmed att spelas på både Gamla Ullevi och SKF arena.

Read more

Ljus framtid för Gothia Cup China

Ljus framtid för Gothia Cup China

Förra veckan besökte fem representanter från Chengyangs kommun i den kinesiska staden Qingdao, där Gothia Cup China arrangeras sedan ett år tillbaka, Gothia Cups huvudkontor i Göteborg. Tillsammans med de representanter från Gothia Cup Sverige utvärderade de årets turnering i Kina och diskuterade den framtida utvecklingen av turneringen.

Read more

Jennifer blev Årets Unga Domare 2018: ”Gothia Cup spelade en viktig roll i utmärkelsen”

Jennifer blev Årets Unga Domare 2018: ”Gothia Cup spelade en viktig roll i utmärkelsen”

För första gången någonsin har Svenska Fotbollförbundet, i samarbete med Kiwa Inspecta, delat ut priset "Årets Unga Domare". 19-åriga Jennifer Björnler från Umeå är en av vinnarna, och hon är övertygad om att Gothia Cup är en av anledningarna till att hon blev utvald. – Att döma på Gothia Cup var väldigt givande, säger Jennifer Björnler.

Read more

Gothia Cup 2019

Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

The World Youth Cup

GOTHIA CUP

Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollsturnering för ungdomar. Varje år deltar runt 1700 lag från 80 nationer och de spelar 4500 matcher på 110 planer.

Det är lagen och deltagarna från världens alla hörn som gör turneringen unik. En mötesplats för världens ungdomar, oavsett religion, hudfärg eller nationalitet, med fotbollen som gemensam nämnare.

14-20 juli 2019, Göteborg, Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En mötesplats för världens ungdomar!

Från början kunde ingen ens föreställa sig vad den lilla ungdomsturneringen Gothia Cup skulle utvecklas till. Året var 1975 och idén med en turnering där även lag från utlandet skulle inbjudas var inte bara unik den skulle också visa sig vara väldigt framgångsrik...

Läs mer

Dennis Andersson
Dennis Andersson, Generalsekreterare

Kan du inte hitta det du söker?

Sök i vårt Hjälpcenter för att hitta svaren på de mest vanliga frågorna.

Celebrate The Game

Ett fair play projekt
Celebrate the Game är ett Fair Play projekt som Gothia Cup bedriver för att skapa en bättre miljö för alla såväl på som vid sidan av planen. Projektet består av flera delar med olika fokusområden och kommer successivt utökas.

Läs mer

Celebrate the Game

The Gothia Cup Aftermovie

Denna aftermovie summerar alla underbara minnen och ögonblick som vi tillsammans skapade under Gothia Cup 2018.

Play
Vad vi gör

Våra huvudevent

Vi tror att det är viktigt att skapa ett stort, bestående minne av en turnering. Ett ögonblick där alla finns med och där alla kan känna gemenskap.

Opening Ceremony

Atmosfären kring invigningen av Gothia Cup är elektrisk, nackhåren reser sig och du kommer att le av minnet för resten av ditt liv.

Läs mer

Leaders Party

Som ett tack för allt som ni tränare och ledare gör för alla ungdomar vill vi denna kväll bjuda er på någonting extra. God mat, en fantastisk show och underbart sällskap. Detta blir en kväll som vi lovar att du sent kommer att glömma. Kom hit och ät och drick gott. Det förtjänar du!

Läs mer

The Finals

Efter en hel veckas kämpande och slitande är det äntligen dags för finalerna. I Gothia Cup är alla vinnare men av de 1 600 lag som kämpar är det enbart 16 som kan titulera sig mästare.

Läs mer

The Gothia App

Det bästa sättet att följa turneringen

Gothia Cup har marknadens kanske mest avancerade och enkla resultatsystem. Hela spelschemat och alla resultat finns tillgängliga både på vår hemsida och i våra appar för Android, iPhone och iPad. Dessutom rapporteras alla mål från samtliga matcher live.

Liveresultat

Alla matcher raporteras live

Livestreaming

Över 1300 matcher streamas live, Gratis!
Iphone app

Spelprogram och resultat

Resultat, program, kartor och mer

Nyheter och information

Senaste nytt och all information som du behöver

Gothia eCup

EA SPORTS FIFA 18

Gothia eCup är en av de största turneringarna i FIFA 18 för  spelare mellan 12 och 18 år. Turneringen pågår under året med nya chanser att ta hem fina priser och säkra sin plats i den stora finalen under Gothia Cup i sommar.

Läs mer här!

Gothia eCup
Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Turkish Airlines
Umbro
Umbro
Liseberg
Liseberg
Volkswagen
Liseberg

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_skf