Tillgängliga uppdrag - Gothia Cup

Funktionär på Gothia Cup

Vill du utmana dig själv, utveckla dina ledaregenskaper och få andra att samarbeta i tuffa situationer? Då ska du söka till Gothia Cup - vi behöver dig!

Nedan kan du kortfattat läsa om de uppdrag som finns tillgängliga att söka. Vill du ansöka så klickar du på länken nedan, registrerar dig och skickar sedan in din ansökan via TeamGothia. Tänk på att du endast kan söka uppdrag som du uppnår ålderskraven för.

Tillgängliga uppdrag

Teamledare

Som Teamledare Skola har du huvudansvaret för en skola. Tillsammans med skolvärdarna är ni ett team där er insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Uppdraget innebär att du under en veckas tid bor (sover och äter). Din uppgift är att motivera och arbetsleda skolteamet.

Minimiålder: 23 år

Städ

Som Städare på en skola ansvarar du för att skolans utrymmen är rena och fina. Du ingår i ett skolteam och arbetsleds av Teamledaren på skolan. Eftersom det bor många lag på skolorna så ligger fokus på duschar och toaletter. Sista dagen görs en slutstädning av skolan.

Minimiålder: 18 år

Matsalsansvarig

Som Matsalsansvarig är du ansvarig för logistiken i matsalen och för funktionärerna som ingår i ditt team (Matsalsvärdarna). Din uppgift i matsalen är att skapa en hemkänsla, där det alltid fungerar med mat och hygien.

Minimiålder: 21 år

Guide

Guider medlar mellan lagen och vår organisation samtidigt som de är budbärare av Gothia Cup. Ert bemötande spelar stor roll för lagens upplevelse av turneringen. Guider har delvis fasta tider men ska kunna nås dygnet runt, ifall nödsituationer där tolkning behövs.

Minimiålder: 30 år

Planvärd

Som planvärd kommer du tillsammans med andra planvärdar hjälpa till på planerna. Er huvudsakliga uppgift blir att samla in deltagarlistor, se till att matchkorten fylls i av domaren och ringa in resultat eller händelser till resultatenheten. Städ utav planerna ingår även i uppdraget.

Minimiålder: 16 år

Första hjälpen

Som Första hjälpen arbetare på Gothia Cup har du en viktig funktion med att hjälpa spelare som skadat sig under match. Dina kunskaper kan även komma att användas för besökare på våra spelområden. En av dina viktigaste uppgifter är att finnas till hands och hjälpa till där det behövs.

Minimiålder: 21 år (kan söka från 20 år)
Krav: Utbildad undersköterska eller första hjälpen-utbildning

Skolvärd

Som Skolvärd ingår du i ett team där din insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Uppdraget innebär att du under en veckas tid bor (sover och äter) på en skola med ett antal lag som du servar med information och tar hand om under turneringen.

Minimiålder: 23 år

Kock

Som Kock lagar och ansvarar du för all den mat som serveras under Gothia Cup. Vi har kök som tillagar allt från 300 till 3 000 portioner. Till din hjälp har du ett team som består av två matsalsansvariga samt 3–8 matsalsvärdar.

Minimiålder: 23 år

Matsalsvärd

Som Matsalsvärd ingår du i ett team som leds av en ansvarig. Det är ett intensivt uppdrag med fokus på att spelare och ledare får äta sig mätta, i en miljö som känns som hemma – ren och fin! Maten är en viktig del i deras deltagande i turneringen – ni gör skillnaden!

Minimiålder: 17 år

Hotellvärd

Som Hotellvärd är du Gothia Cups ansikte utåt gentemot både lag, medresenärer och hotellpersonal. Uppdraget innebär att du förser gästerna med information och service - du spelar en viktig roll för att få våra gäster att trivas. Vi värnar om vår goda relation med hotellen, därför är det också viktigt att du etablerar en bra kontakt med hotellets personal.

Minimiålder: 21 år

Parkeringsvärd

Som Parkeringsvärd ansvarar du för en specifik post på ett område. Som hjälpmedel får du en Walkie-talkie för kunna att samspela med de andra parkeringsvärdarna. Din uppgift blir att se till att parkeringen flyter på och hjälpa besökare med parkeringen.

Minimiålder: 16 år
Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Umbro
Turkish Airlines
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_vw