JULY 15-21, 2018, GOTHENBURG, SWEDEN

Advertisements

Funktionärsansökan

Nedan kan du läsa mer om de uppdrag som för tillfället finns att ansöka till. Var noga med att läsa mer om de uppdrag som du är intresserad av så att du uppfyller de krav som ställs. När du hittar ett uppdrag som passar just dig klickar du på "Skicka in din ansökan" under det uppdraget. När du fyller i ansökan kan du även välja ett andra- och tredjehandsval om du önskar.

Incheckning skola

Incheckningen på skolförläggning, söndag 16 juli, kräver noggrannhet, kunskap och ett härligt humör. Du kommer, med hjälp av värdarna på skolan, att hjälpa lagen med deras värdehandlingar och ålderskontroll. Din uppgift är nödvändig och uppskattad och du kommer träffa mängder av människor i högt tempo!

Minimiålder: 21 år.


Skolvärd

Du bor, sover och äter på skolan precis som lagen och är igång mer eller mindre non-stop.

Minimiålder: 23 år.


Bamba/Matsal

Din uppgift är att ta hand om våra gäster i matsalen på en av våra skolförläggningar. Du får servera mat och sköta påfyllning. Du får också sköta disk och städning i matsalen.

Minimiålder: 16 år.


Transfervärd terminal

Gothia Cup är känt för att vara en välorganiserad turnering och en upplevelse för livet. Det gör att kraven på oss som turnering är högre än för många andra. Transfervärden är den första funktionär dom träffar!

Ankomst för lagen sker helgen 15-16 juli och transfervärden hälsar välkomna vid ankomst till flygplatsen, färjeterminalen och centralstationen samt hjälper dom vidare med sin transferbuss. Ditt trevliga bemötande är viktigt för att laget skall få ett gott första intryck av sin vistelse i Göteborg. 

Minimiålder: 18 år.


Kock/Kokerska

Du lagar mat och ansvarar för all den mat som serveras under Gothia Cup. Vi har kök som tillagar allt från 300 till 3 000 portioner. De flesta skolor lagar maten och serverar på samma plats, men vissa skolor skickar även mat till skolor som endast har servering. Sedan tidigare har vi duktiga kockar som är lojala, ambitiösa och anvarstagande. Nu behöver vi fler.  

Minimiålder: 23 år.


Serveringsansvarig

Arbetet innebär att man ansvarar för en av våra matsalar på en av cupens skolor. Du är arbetsledare över 3-8 personer (oftast ungdomar i åldern 17-18 år) beroende på matsalens storlek. Du ser till att det finns mat framme och att det räcker till alla. Du har också, tillsammans med ditt gäng, ansvaret för att matsalen ser ren och snygg ut. Det är du som delegerar och uppmuntrar. Du är van att ta snabba och ibland lite svåra beslut. 

Minimiålder: 21 år.


Planvärd

Planvärdarnas uppgift under turneringen är att ta emot lagen och hjälper dem vid matcherna. Som planvärd får du alla möjliga frågor och därför är det viktigt att du är serviceinriktad, stresstålig och alltid försöker göra ditt bästa. Du är också ansvarig för att resultaten från din plan blir rapporterade.

Minimiålder: 18 år.


Städare

Din uppgift är att städa på en av våra skolförläggningar. Vi städar korridorer, trappor men kanske främst duschar och toaletter under turneringen. I samband med lagens avresa sker slutstäd av hela skolan.

Minimiålder: 21 år.


Sjukvård

Som Första Hjälpen under Gothia Cup kommer du att finnas tillgänglig på någon av våra spelplatser i Göteborg. Du måste vara uppmärksam, ansvarfull och beredd att ta snabba och viktiga beslut. Ditt engagemang som sjukvårdare/Första Hjälpen har stor betydelse för att våra lag ska få bästa tänkbara hjälp. För att bli anlitad måste du vara utbildad i Första Hjälpen. 

Minimiålder: 20 år 


Försäljning

Som säljare under Gothia Cup är ditt uppdrag att sälja mat, dryck, konfektyr, snacks och glass vid ett av turneringens större försäljningsområden. Som säljare är kundkontakten i fokus och det är därför viktigt att du är serviceinriktad.

Minimiålder: 17 år

Main Partner

Official Partners


Copyright © 2017 Gothia Cup
Gothenburg, Sweden