Tillgängliga uppdrag - Gothia Cup

Funktionär på Gothia Cup

Vill du utmana dig själv, utveckla dina ledaregenskaper och få andra att samarbeta i tuffa situationer? Då ska du söka till Gothia Cup - vi behöver dig!

Nedan kan du kortfattat läsa om de uppdrag som finns tillgängliga att söka.

Skolvärd

Som Skolvärd ingår du i ett team där din insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Uppdraget innebär att du under en veckas tid bor (sover och äter) på en skola med ett antal lag som du servar med information och tar hand om under turneringen.

Minimiålder: 23 år


Matsalsansvarig

Som Matsalsansvarig är du ansvarig för logistiken i matsalen och för funktionärerna som ingår i ditt team (Matsalsvärdarna). Din uppgift är att skapa en hemkänsla, där det alltid fungerar med mat och hygien.

Minimiålder: 21 år


Matsalsvärd

Som Matsalsvärd ingår du i ett team som leds av en ansvarig. Det är ett intensivt uppdrag med fokus på att spelare och ledare får äta sig mätta, i en miljö som känns som hemma – ren och fin! Maten är en viktig del i deras deltagande i turneringen – ni gör skillnaden!

Minimiålder: 17 år


Hotellvärd

Hotellvärden är Gothia Cups ansikte utåt gentemot både lag, medresenärer och hotellpersonal. Uppdraget innebär att du förser gästerna med information och service - du spelar en viktig roll för att få våra gäster att trivas. Vi värnar om vår goda relation med hotellen, därför är det också viktigt att du etablerar en bra kontakt med hotellets personal.

Minimiålder: 21 år


Sjukvårdare

Som Sjukvårdare, eller första hjälpen, på Gothia Cup hjälper du spelare som skadat sig under match. Du är oftast stationerad på en spelplan. Dokumenterad utbildning inom första hjälpen är ett krav.

Minimiålder: 21 år


Kock

Som Kock lagar och ansvarar du för all den mat som serveras under Gothia Cup. Vi har kök som tillagar allt från 300 till 3 000 portioner. Till din hjälp har du ett team som består av två matsalsansvariga samt 3–8 matsalsvärdar.

Minimiålder: 23 år


Städare

Som Städare på en skola ansvarar du för att skolans utrymmen är rena och fina. Du ingår i ett skolteam och arbetsleds av Teamledaren på skolan. Eftersom det bor många lag på skolorna så ligger fokus på duschar och toaletter. Sista dagen görs en slutstädning av skolan.

Minimiålder: 18 år

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Turkish Airlines
Kronfågel
Liseberg
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_vw