Funktionärsansökan

Nedan kan du läsa mer om de uppdrag som för tillfället finns att ansöka till. Var noga med att läsa mer om de uppdrag som du är intresserad av så att du uppfyller de krav som ställs. När du hittar ett uppdrag som passar just dig klickar du på "Skicka in din ansökan" under det uppdraget. När du fyller i ansökan kan du även välja ett andra- och tredjehandsval om du önskar.

Hotellvärd/-värdinna

Din uppgift är att välkomna och hjälpa deltagarna som bor på hotell med information om turneringen och om Göteborg. Du är stationerad på hotellet under hela veckan och bor även på hotellet vilket innebär att du finns behjälplig för lagen tidig morgon till sen kväll. 

Minimiålder: 22 år.


Skolvärd

Du bor, sover och äter på skolan precis som lagen och är igång mer eller mindre non-stop.

Minimiålder: 23 år.


Kock/Kokerska

Du lagar mat och ansvarar för all den mat som serveras under Gothia Cup. Vi har kök som tillagar allt från 300 till 3 000 portioner. De flesta skolor lagar maten och serverar på samma plats, men vissa skolor skickar även mat till skolor som endast har servering. Sedan tidigare har vi duktiga kockar som är lojala, ambitiösa och anvarstagande. Nu behöver vi fler.  

Minimiålder: 23 år.


Matsalsansvarig

Uppdraget innebär att man ansvarar för en av våra matsalar på en av cupens skolor. Du är arbetsledare över 3-8 personer (oftast ungdomar i åldern 17-18 år) beroende på matsalens storlek. Du ser till att det finns mat framme och att det räcker till alla. Du har också, tillsammans med ditt gäng, ansvaret för att matsalen ser ren och snygg ut. Det är du som delegerar och uppmuntrar. Du är van att ta snabba och ibland lite svåra beslut. 

Minimiålder: 21 år.


Planvärd

Planvärdarnas uppgift under turneringen är att ta emot lagen och hjälper dem vid matcherna. Som planvärd får du alla möjliga frågor och därför är det viktigt att du är serviceinriktad, stresstålig och alltid försöker göra ditt bästa. Du är också ansvarig för att resultaten från din plan blir rapporterade.

Minimiålder: 18 år.


Städare

Din uppgift är att städa på en av våra skolförläggningar. Vi städar korridorer, trappor men kanske främst duschar och toaletter under turneringen. I samband med lagens avresa sker slutstäd av hela skolan.

Minimiålder: 18 år.


Sjukvård

Som Första Hjälpen under Gothia Cup kommer du att finnas tillgänglig på någon av våra spelplatser i Göteborg. Du måste vara uppmärksam, ansvarfull och beredd att ta snabba och viktiga beslut. Ditt engagemang som sjukvårdare/Första Hjälpen har stor betydelse för att våra lag ska få bästa tänkbara hjälp. För att bli anlitad måste du vara utbildad i Första Hjälpen. 

Minimiålder: 20 år 


Försäljning

Som säljare under Gothia Cup är ditt uppdrag att sälja mat, dryck, konfektyr, snacks och glass vid ett av turneringens större försäljningsområden. Som säljare är kundkontakten i fokus och det är därför viktigt att du är serviceinriktad.

Minimiålder: 17 år

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Turkish Airlines
Umbro
Umbro
Liseberg
Liseberg
Volkswagen
Volkswagen
Copyright © 2017 Gothia Cup
Gothenburg, Sweden