Tillgängliga uppdrag - Gothia Cup

Lediga uppdrag

Tänk på att ansöka till de uppdragen du är kvalificerad för. Läs mer om uppdragen innan du ansöker.

Vi ser fram emot din ansökan!


Skolvärd

Uppdraget innebär att du under Gothia Cup bor (sover och äter) på en skola med ett antal lag som du tar hand om och servar med information. Du ingår i ett team om minst två skolvärdar och tillsammans ser ni till att allt flyter på så smidigt som möjligt under turneringen.

Minimiålder: 23 år


Matsalsansvarig

Uppdraget innebär att du ansvarar för logistiken i matsalen. Din uppgift i matsalen är att skapa en team-känsla mellan köks- och matsalsfunktionärer. Uppdraget är stimulerande med ett mycket högt tempo där gott ledarskap och struktur är viktigt.

Minimiålder: 21 år


Matsalsvärd

Som matsalsvärd ingår du i ett team vars uppgift är att ta hand om våra gäster i matsalen på en av våra skolor. Du serverar och sköter påfyllningen av mat. Du sköter också disk och städning av matsalen. 

Minimiålder: 17 år


Kock

Uppdraget innebär att du tillsammans med matsalsansvariga och matsalsvärdar har en god samarbetsförmåga där ni skapar en hemkänsla för lagen som äter på skolan. Som kock lagar och ansvarar du för den mat som serveras under veckan. Vi har kök som tillagar allt från 300 till 3 000 portioner. 

Minimiålder: 23 år


Städare

Som Städare på en skola ansvarar du för att skolans utrymmen är rena och fina. Du ingår i ett skolteam och arbetsleds av Teamledaren på skolan. Eftersom det bor många lag på skolorna så ligger fokus på duschar och toaletter. Sista dagen görs en slutstädning av skolan.

Minimiålder: 18 år


Transfervärd/värdinna

Uppdraget innebär att strukturera ankomstplatsen med skyltning och information. När lagen anländer välkomnar du lagen till Göteborg och Gothia Cup. Därefter hänvisar du till den buss som beställts.

Minimiålder: 18 år


Hotellvärd

Uppdraget innebär att du förser gästerna med information och service - du spelar en viktig roll för att få våra gäster att trivas. Vi värnar om vår goda relation med hotellen, därför är det också viktigt att du etablerar en bra kontakt med hotellets personal.

Minimiålder: 21 år


Guide

Guiden är Gothia Cup’s representant i att få fram information eller att få lagen att fungera bra i cupen. Guidens roll är också att se till att lagen trivs och vill komma tillbaka. Guiden är länken mellan lagen och Gothia Cups organisation.

Minimiålder: 30 år


Transport

Uppdraget innebär att du förser skolor och spelplaner med det material som behövs. Våra funktionärer inom transport finns alltid tillgängliga. I uppdraget ingår också dagliga körningar till alla skolor med olika typer av dokument, information, städmaterial och mat.

Minimiålder: 22 år. Du har haft körkort i minst 2 år.


Försäljning

Som Försäljare under Gothia Cup är ditt uppdrag att sälja vid ett av turneringens större försäljningsområden. Du ingår i ett team där din insats och bemötande är en viktig del i att få våra deltagare och besökare att trivas.

Minimiålder: 17 år

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_skf