Social Partner - Gothia Cup

Social Partners


SEB - Skandinaviska Enskilda Banken

Vi stödjer framtida generationer. Det är den röda tråden i våra sponsringsaktiviteter. Vi väljer samarbeten som lyfter fram SEB:s roll som samhällsaktör i de länder vi verkar – och inom områden där vi har en lång tradition av starkt engagemang.

Läs mer om företaget här

Svensk Fastighetsförmedling Hisingen

Vi har vårt kontor på Hisingen i Göteborg och våra mäklare kan sitt område och har koll på hela processen för en trygg bostadsaffär – vare sig du vill köpa, värdera eller sälja din bostad.

Svensk Fastighetsförmedling är det självklara valet när du ska köpa, värdera eller sälja bostad. Våra duktiga mäklare hjälper dig att hitta dina drömmars bostad när du går i köptankar. Och ska du sälja din bostad hjälper vi dig med råd och tips inför visning och guidar dig genom hela försäljningen.

Läs mer om företaget här

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Vi är ett bolag som ägs av våra kunder, med syfte att skapa trygghet genom försäkring, bank och fastighetsförmedling.

Vi tror på alla unga. Och vi vill att de ska tro på sig själva. Därför stöttar och driver vi en rad initiativ som på olika sätt stärker barn och ungdomar. Som inspirerar och ger dem mod att övervinna alla tänkbara hinder. Som gör att de växer och får energi att förverkliga sina drömmar. Redo att ta över världen och forma den till en ännu bättre plats för oss alla. Därför är vi stolta avsändare av Gothia Cups ”Celebrate the game”.

Läs mer om företaget här

Tingstad

Vi vill bidra till gränsöverskridande möten mellan ungdomar.

Tingstad är marknadsledande distributör av förbrukningsprodukter och arbetskläder i Skandinavien. Sortimentet består av 25.000 artiklar som har till syfte att förenkla arbetsdagen för verksamheter inom alla branscher. Huvudkontor och logistikcenter ligger i Göteborg.

Läs mer om företaget här
Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Umbro
Turkish Airlines
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_sam