Prenumerera på vårt nyhetsbrev

SKF tar Lima till stan

Efter flygstrul och borttappat bagage ankom SKF Peru äntligen till Göteborg tidigt under söndagen. Laget spelar i klassen GIRLS 12 och den yngsta är nio år. Men tjejerna är inte här för semester, de vill vinna.

Fortsätt läsa

VM-feber på Liseberg

Både stämningen och förhoppningar var höga när Liseberg öppnade grindarna för att bjuda in Gothia Cups spelare till en visning av dagens största match: VM-finalen mellan Frankrike och Kroatien.

Fortsätt läsa

Dansarna redo för morgondagens show!

Flaggor, dansare, kör, artister och mycket mer. Imorgon är det dags för invigning på Ullevi. En höjdpunkt för många under veckan och stor show väntas. Omkring 250 dansare tar plats på innerplan och en av dem är Klara Ahlbin, 13 år.

– Det ska bli väldigt spännande, säger Klara Ahlbin

Fortsätt läsa

Populär tv-serie spelas in under Gothia Cup

Tre säsonger har redan sänts – den fjärde säsongen av den populära brittiska tv-serien Jamie Johnson kommer delvis att spelas in under Gothia Cup.

– Det kommer att bli en häftig upplevelse som alla i laget ser fram emot, säger Louis Dunn, som spelar huvudpersonen Jamie Johnson.

Fortsätt läsa

Elmander till Gothia Cup med moçambikiskt lag

Den förre landslagsspelaren Johan Elmander och hans fru Amanda är på väg till Göteborg och Gothia cup tillsammans med GP de Tavene från Moçambique. 

– Jag är stolt över att få möjlighet att bidra i det här sammanhanget, säger Johan Elmander.   

Fortsätt läsa

Se VM-finalen på Liseberg!

På söndag är det dags för final i årets fotbolls-VM! Liseberg, nöjesfältet i hjärtat av Göteborg, erbjuder gratis inträde till alla med ett Gothia Card. Upplev matchen mellan Frankrike och Kroatien från stora tv-skärmar mitt i parken!
 
Hur: Tre stora skärmar och massor med sittplatser och plats att stå
Var: Stora scenen på Liseberg, entré via Örgrytevägen 5, spårvagnshållplats Liseberg eller Korsvägen
Tid: Fritt inträde hela dagen, med Gothia Card. Avspark sker klockan 17.00

Information om vädret

Vår och sommar har i år varit de soligaste och torraste Göteborg någonsin har upplevt. Detta har varit fantastiskt för alla värmeälskare, men också väldigt krävande för våra gräsplaner.

60 av våra 102 planer har naturgräs och de är både torra och hårda i dagsläget. Väderleksrapporten visar inga tecken på framtida, ihållande regnfall så Gothia Cup-veckan kommer troligtvis även den att bli torr och solig.

I och med detta rekommenderar vi att du använder skor med så små dobbar som möjligt när du spelar på naturgräsplanerna.

Fynda fotbollsprodukter på Gothia Cup

Köp med dig ett minne från Gothia Cup-veckan i Göteborg! Under Gothia Cup öppnar Umbro en större pop up-butik på Heden. I tältet hittar du hela den officiella Gothia Cup-kollektionen bestående av bland annat hoodies, t-shirtar, linnen, vattenflaskor och väskor.
Butiken slår upp portarna den 15 juli klockan 14.00. Förutom de officiella produkterna kommer man att hitta produkter från Umbro och Under Armour till 30–70 % rabatt.

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Turkish Airlines
Umbro
Umbro
Liseberg
Liseberg
Volkswagen
Liseberg

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden