15-21 JULI, 2018, GÖTEBORG, SVERIGE

Bli en del av Gothia Cup

Medarrangör


Dela andra människors drömmar, upplev gemenskapen och få minnen för livet samtidigt som ni i föreningen tjänar extra pengar till en resa, ett träningsläger eller till en turnering utomlands.

Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollsturnering för ungdomar. Varje år deltar runt 1700 lag från 80 nationer och de spelar 4500 matcher på 110 planer. Det är lagen och deltagarna från världens alla hörn som gör turneringen unik. En mötesplats för världens ungdomar, oavsett religion, hudfärg eller nationalitet, med fotbollen som gemensam nämnare.

För oss är engagerade föreningar det absolut viktigaste, för att vi vet att föreningar har samma engagemang, brinnande intresse och vilja som Gothia Cup har.

Som förening har man under Gothia Cup möjligheten att ta hand om en eller flera skolor under turneringsveckan.

Jag vill veta mer!

Att vara medarrangör under Gothia Cup


Att vara medarrangör under Gothia Cup är roligt, lärorikt och ger en bra ersättning att göra saker tillsammans för i föreningen.
Det bor mellan 16-40 lag på skolorna, med många internationella lag. De möten och relationer man skapar under turneringen blir ofta minnen för livet.

Under turneringsveckan använder sig Gothia Cup av ett 60-tal skolor i Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Partille och Alingsås. Skolorna varierar i storlekar, antal lag och deltagare.
Som förening finns det möjlighet att välja vilken storlek på skola och vilka tillval som passar föreningen bäst.

Följande paket finns att välja, kontakta Gothia Cup för att få en exakt ersättningsnivå beroende på er förening.

* Paketen är justerbara. Är ni fler än vad uppdraget kräver kan ni rotera mellan passen. Som skolvärd och serveringsansvarig krävs att vuxna eller ledare är med. Gothia Cup är en ideell föreningen därav skattefritt mellan föreningar.

Försäljningsrättigheter

Som förening har ni av Gothia Cup tillstånd att bedriva försäljning på skolan man ansvarar för, förutsatt att ert sortiment inte konkurrerar med Gothia Cups officiella leverantörers produkter.
Föreningen köper samtliga produkter enligt Gothia Cups avtalslista/prislista.

Gothia Cup erbjuder och står för

• Frukost, lunch och middag under turneringsdagarna
• Boende på skolan (skolsal)
• Ekonomisk ersättning
• Utbildning
• Erfarenhet
• Intyg

Jag vill veta mer!The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

Official Partners

Copyright © 2017 Gothia Cup
Gothenburg, Sweden