Leaders Party - Gothia Cup

Gothia Leaders Party

EN KVÄLL NI LEDARE FÖRTJÄNAR

Som ett tack för allt som ni tränare och ledare gör för alla ungdomar vill vi denna kväll bjuda er på någonting extra. God mat, en fantastisk show och underbart sällskap. Här träffar du som ledare över 2500 kollegor från när och fjärran. Detta blir en kväll som vi lovar att du sent kommer att glömma.

En ledarfest består av god mat och underhållning. Frampå kvällen är det inte många som sitter kvar på sina platser, nästan alla står upp och sjunger med. Det är då man känner att man är med på något riktigt stort och väldigt internationellt.

Plats: Scandinavium
Dag: tisdag 20 juli Tid: 19.00-24.00

Bilder

This one is for you!

Showen

Showen är färgsprakande, fartfylld och euforisk. Heta artister ackompanjeras av några av Göteborgs bästa musiker när de ger oss hits från alla årtionden. Musiken varvas med humor, allsång och galna upptåg. Hela tiden med våra ledare från hela världen i centrum. Dansa, sjung och skratta tillsammans med dina ledarkollegor.

Mat och dryck

När du anländer till Scandinavium bjuder vi på buffé med en valfri dryck. Mat serveras från 19.00- 21.00.

Platsen

Scandinavium är Göteborgs hockey-tempel som för kvällen gjorts om till en gigantisk showlokal. Det finns plats för 3000 sittande gäster och det är alltid fullsatt.

Biljetter

Entré ingår i Leaders Card. Varje lag i kategori A och B erhåller två Leaders Card. Det går att köpa biljett för 195 SEK i Informationen på Heden.

Gothia Finals

Efter en hel veckas kämpande och slitande är det äntligen dags för finalerna. I Gothia Cup är alla vinnare men av de 1600 lag som kämpar är det enbart 14 som kan titulera sig mästare.

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_lan