Heden Center - Gothia Cup

Gothia Heden Center

DEN STORA MÖTESPLATSEN

Heden är hjärtat av Gothia Cup. Här ligger Informationen varifrån stora delar av turneringen styrs. Heden ligger också mitt i hjärtat av centrala Göteborg och är beläget mitt emellan Nya Ullevi (invigningsarenan) och paradgatan Avenyn. Här upplever du den stora folkfesten.

Trots att Heden är belägen mitt i centrala Göteborg ryms hela 5 st. konstgräsplaner, 3 st. elvamanna och 2 st. sjumannaplaner. På två av planerna har vi byggt upp läktare som gör det möjligt för alla besökare att njuta av matcherna.

Är man hungrig finns det en food court med olika food trucks och är du på shoppinghumör hittar du även vår sport- och souvenirförsäljning här.

Välkommen till Gothia Heden Center

Ett stort evenemangsområde där våra partners anordnar roliga aktiviteter och tävlingar hela veckan!

The heart of Gothia Cup

Platsen

Heden är an anrik plats för fotbollen i Sverige. Här spelades nämligen den första fotbollsmatchen på svensk mark. Året var 1892 och matchen gick mellan Örgryte IS och IS Lyckans soldater.

Eventen

Här hittar du även Gothia Heden Center, ett stort evenemangsområde där våra partners anordnar roliga aktiviteter och tävlingar. Du hittar även souvenirförsäljning, food court och Taste The World här.

Leaders Lounge

Perfekt beläget med utsikt över samtliga planer hittar du Leaders Lounge. Här kan du som ledare träffa kollegor från världens alla hörn och diskutera taktik. Vi bjuder på kaffe och vill du ha någonting att dricka finns detta för en billig peng. Här hämtar du som ledare även ut din coach-t-shirt.

SKF Arena

SKF Arena är huvudarena under turneringen. Med plats för närmare 8 000 åskådare och är den givna platsen för alla som vill se högklassig internationell fotboll.

Göteborg

Göteborg är en av Europas främsta evenemangsstäder mycket tack vare närheten mellan olika arenor. Det är en vänlig sommarstad och man tar sig lätt ut i skärgården. Göteborgaren är van att ta hand om sina besökare. Och så har vi Liseberg, norra Europas främsta nöjespark, som en stor andel av alla Gothia Cup-deltagare besöker.

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_skf