Funktionärer - Gothia Cup

Logga in på din funktionärssida

Uppdrag att söka

Frågor och svar

Domare

Gothia Cup är världens största ungdomsturnering i fotboll och Sveriges största årligt återkommande evenemang. Samtidigt är det en unik mötesplats för tiotusentals människor, oavsett kön, social bakgrund och ålder.
Gothia Cup är tillsammans med sina 35 000 deltagare från 80 nationer och över 2 200 funktionärer nästan fyra gånger större än ett olympiskt spel.

Många av dem som vi rekryterat återkommer år efter år, vilket vi ser som ett bevis på världens största fotbollsturnering inspirerar, är rolig och skapar betydelsefulla erfarenheter.

Vi tänker fortsätta att vara en världsledande organisation. För att lyckas leva upp till egna uppsatta mål krävs engagerade och duktiga funktionärer i alla åldrar.
 • Är du en av dem vi letar efter?

  Vill du utmana dig själv, utveckla dina ledaregenskaper och få andra att samarbeta i tuffa situationer? Då ska du söka dig till Gothia Cup. Vi behöver dig.
 • Alla åldrar är välkomna

  Gothia Cup söker funktionärer i alla åldrar. Har du mångårig arbetslivserfarenhet och brinner för att hjälp andra människor – tveka inte att skicka in en ansökan.
 • Genom att anlitas som funktionär 2019 erbjuder vi dig:


  – Utbildning
  – Möjlighet att växa i en ledande organisation
  – Ett intyg med personligt utlåtande från Gothia Cup
  – Arbetslivserfarenhet
  – Funktionärskläder
  – Ekonomisk ersättning
  – Frukost, lunch och middag under turneringen (från söndag middag t o m lördag lunch)

  Vi ger dig upplevelse, utbildning och minnen för livet
 • Intervjuer

  Nya funktionärer kommer kallas till en intervju. Hur intervjun genomför är olika beroende på uppdrag. För t.ex städ och matsalsvärdar görs gruppintervjuer och för vissa uppdrag görs enskilda intervjuer.
 • Utbildning

  Alla som har uppdrag inom Gothia Cup genomgår en eller flera utbildningar beroende på uppdrag. Funktionärer som inte genomför sin utbildning förlorar sitt uppdrag.
 • Ekonomisk ersättning

  Den ersättning som du erhåller eller som din idrottsklubb erhåller är en uppskattning för ett ideellt arbete som utförs. Det innebär att uppgiften som utförs inte är jämställt med ett vanligt sommarjobb.

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Turkish Airlines
Kronfågel
Liseberg
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_vw