Coronainformation - Gothia Cup
 • Information med anledning av coronapandemin

  Uppdaterad 2020-09-08

  Våra deltagares och våra funktionärers trygghet under turneringen är vår högsta prioritet. Med hänsyn till den pågående pandemin är det viktigt för oss att du känner dig trygg med att anmäla ditt lag och att delta i cupen.

  Vi arbetar med planering och anpassning av Gothia Cup 2021 för att genomföra turneringen i enlighet med Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer, tillämpliga lagar och förordningar, samt i enlighet med Svenska Fotbollförbundets riktlinjer och rekommendationer.

  Vi följer löpande utvecklingen och kommer det nya beslut och rekommendationer från myndigheterna, kommer vi att uppdatera informationen på den här sidan och, för anmälda lag, på My team info.

  Vi i Gothia Cup-organisationen ser fram emot att få välkomna er till Göteborg och kunna erbjuda en fotbollsturnering av högsta klass till barn och ungdomar. Vi kommer göra vårt yttersta för att kunna genomföra turneringen på ett så säkert sätt som möjligt, så att ni ska få en bra vecka med många fina fotbollsminnen.

 • Återbetalning av anmälnings- och deltagaravgift

  Väljer ni att avboka ert deltagande för att vi inte kan erbjuda samma upplägg och service som vanligt på grund av gällande coronarestriktioner, kan ni avboka er anmälan med full återbetalning fram till 2021-05-10.

 • Vad händer om Gothia Cup 2021 ställs in?

  Om myndighetsbeslut innebär att Gothia Cup inte kan genomföras, får anmälda lag full återbetalning av såväl anmälnings- som deltagaravgift.

 • Länkar

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_skf