15-21 JULI, 2018, GÖTEBORG, SVERIGE

Ett Fair Play projekt

Celebrate the Game


Celebrate the Game är ett Fair Play projekt som Gothia Cup bedriver för att skapa en bättre miljö för alla såväl på som vid sidan av planen. Projektet består av flera delar med olika fokusområden och kommer successivt utökas. Tillsammans skapar vi ett ännu bättre klimat på och runt våra planer.

Bilder

Please remember

Celebrate The Game

Under Gothia Cup kommer ni hitta våra "please remember" skyltar vid de flesta spelplaner. ”Please Remember” är en skylt med några små men dock så viktiga budskap. This is Youth Football, This is only a Game, The coaches are volunteers, The Referees are human. Så vänligen kom ihåg dessa nästa gång ni är vid en fotbollsplan.

Fair Play Trophy

Fair Play trophy är ett pris som delas ut till lag under Gothia Cup. För att bli nominerad ska laget visat prov på ett särdeles gott uppträdande under årets Gothia Cup. Laget ska under hela turneringen agerat på ett föredömligt sätt mot såväl motståndare som domare och övriga funktionärer. Även lagets supporters ska på ett positivt och engagerat vis deltagit till att sprida en god stämning runt laget och dess matcher.
Lagen blir nominerade av såväl domare som matchdelegater.

Nedan följer 2017 år segrare: Åhus IF (SWE), Vaksala SK (SWE), CO Vincennes (FRA), Kramfors-Alliansen, Go-Pro Sport (UAE).

Matchdelegater

För att bibehålla Fair Play både under och vid sidan av all matcher tror vi att det är viktigt att det alltid finns personer på plats som observerar och rapporterar. Under Gothia Cup finns därför matchdelegater på alla spelområden. Matchdelagaterna finns på plats för att stötta spelare, ledare, domare och funktionärer.

Domarobservatörer

För att alla domare ska utvecklas, känna sig trygga och känna sig motiverade så finns domarobservatörer på alla spelplatser. Fokus ligger på yngre och nya domare som tillsammans med observatören kan utvärdera sina insatser för att kunna fortsätta utvecklas i sitt dömande.
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

Official Partners

Copyright © 2017 Gothia Cup
Gothenburg, Sweden