16-22 JULI, 2017, GÖTEBORG, SVERIGE
Advertisements

Celebrate the Game

Celebrate The Game

Ett fair play projekt
Celebrate the Game är ett Fair Play projekt som Gothia Cup bedriver för att skapa en bättre miljö för alla såväl på som vid sidan av planen. Projektet består av flera delar med olika fokusområden och kommer successivt utökas. Under Gothia Cup 2016 gjordes följande under namnet Celebrate the Game:

Film

En film från vår Celebrate the Game kampanj 2016

Kampanjen

Celebrate The Game
Under Gothia Cup genomfördes kampanjen ”Please Remember” som utgick från en skylt med några små men dock så viktiga budskap.
This is Youth Football, This is only a Game, The coaches are volunteers, The Referees are human.
Skyltarna kunde man se på alla spelplaner samt på flertalet av Göteborgs buss och spårvagnshållplatser. Kampanjen bedrevs även med mycket gott resultat på sociala medier där deltagare och besöker poserade med skylten.

Under invigningen gjordes det även ett bejublat Celebrate The Game-nummer där det på ett humoristiskt sätt visades hur man beter sig vid match.

Fair Play Trophy

Fair Play trophy är ett pris som delas ut till lag under Gothia Cup. För att bli nominerad ska laget visat prov på ett särdeles gott uppträdande under årets Gothia Cup. Laget ska under hela turneringen agerat på ett föredömligt sätt mot såväl motståndare som domare och övriga funktionärer. Även lagets supporters ska på ett positivt och engagerat vis deltagit till att sprida en god stämning runt laget och dess matcher.
Lagen blir nominerade av såväl domare som matchdelegater.
Nedan följer 2016 år segrare:
San Francisco Seals (USA), Vänersborgs FK (Sverige), Lösenskog IF (Norge), Prep Scholl Lion (England), Lilla Torg FF (Sverige), Skild SBK Team 2 (Norge).

Matchdelegater

För att bibehålla Fair Play både under och vid sidan av all matcher tror vi att det är viktigt att det alltid finns personer på plats som observerar och rapporterar. Under Gothia Cup finns därför matchdelegater på alla spelområden. Matchdelagaterna finns på plats för att stötta spelare, ledare, domare och funktionärer.

Domarobservatörer

För att alla domare ska utvecklas, känna sig trygga och känna sig motiverade så finns domarobservatörer på alla spelplatser. Fokus ligger på yngre och nya domare som tillsammans med observatören kan utvärdera sina insatser för att kunna fortsätta utvecklas i sitt dömande.
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us
info@gothiacup.se

Main Partner

Official Partners


Copyright © 2017 Gothia Cup
Gothenburg, Sweden