Alingsås - Gothia Cup

Alingsås

NYTT SPEL- OCH BOENDEOMRÅDE 2018

Alingsås ligger fem mil nordost om Göteborg och är beläget bredvid den vackra sjön Mjörn. Det är också här, vid strandkanten, som Gothia Cups nya spelområde kommer ligga. Alingsås är en lugn och trevlig stad med närhet till allt och det mesta inom gångavstånd. Stadens många kaféer har gett Alingsås smeknamnet ”kaféstaden” och den idylliska omgivningen med dess gästvänliga invånare, välkomnar Gothia Cup med öppna armar.

Spelplanerna

Sveriges vackraste fotbollsplan?

Från 2018 kommer deltagande lag både bo och spela i Alingsås. Lag som bor här kommer spela hela sitt gruppspel och inledande slutspel i staden. Huvudarena kommer bli den vackra Mjörnvallen som ligger precis intill stranden. Förutom fantastiska gräsplaner kommer det här bjudas på svalkande bad efter avslutad match.

Transporter

Från Alingsås tar ni er på 40 minuter med pendeltåg till centrala Göteborg. För den som reser med bil går motorväg mellan de två städerna.

Vill ni bo och spela i Alingsås?

Lag som önskar bo och spela i Alingsås anger detta när man anmäler sig till turneringen. Det går också bra att i efterhand kontakta oss med ert önskemål eller ange det på lagets sida "My Team Info".

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_lan