Ålderskontroll - Gothia Cup

Ålderskontroll


 • Giltig legitimation

  Vi godkänner följande ID-handlingar:
  ✔ Pass
  ✔ ID-kort utfärda av posten, banker eller nationellt ID-kort.
  ✔ Spelarlicenskort med foto av den typ som vissa fotbollsförbund ger sina licenserade spelare
  ✔ LMA-kort för asylsökande

  Varje legitimation MÅSTE ha foto och personnummer. ID-handlingar som gått ut efter 1 maj anses även vara giltiga. Observera att kopia på pass eller id-handling ej godkänns.

  Om spelaren inte har en giltig legitimation godkänns ett personbevis. Personbeviset skall kompletteras med ett nytaget foto och vidimeras av två personer som ej är anhöriga till personen och är över 18 år gamla.

 • Tid och plats för ålderskontrollen

  Ålderskontrollen kan genomföras på samtliga spelplatser som används under Gothia Cup. På spelplatserna är ålderskontrollen öppen så länge det pågår matcher.

  Ålderskontrollen kan genomföras fram till och med klockan 12.00 på tisdagen. Lagen kan spela både måndagen och tisdagens matcher utan att ha genomfört ålderskontrollen.

  Ålderskontrollen kan även göras på Exercishuset på Heden under följande tider:
  Lördag 17 juli 12.00-16.00
  Söndag 18 juli 08.00-21.00
  Måndag 19 juli 08.00-19.00
  Tisdag 20 juli 08.00-12.00

 • Viktigt att tänka på

  Samtliga lag ska fylla i sin deltagarförteckning digitalt på lagets My Team Info. Deltagarförteckningen ska därifrån skrivas ut och tas med som fysisk kopia till ålderskontrollen.

  Lag i klasserna girls och boys 11 och 12 behöver inte genomföra ålderskontrollen. Lag i de här åldersklasserna behöver enbart lämna in en komplett deltagarförteckning. Deltagarförteckningen lämnas på samma platser där ålderskontrollen genomförs.

  Samtliga spelare som skall delta i turneringen MÅSTE stå med på deltagarförteckningen vid ålderskontrollen. Ni får INTE komplettera listan med nya namn efter genomförd ålderskontroll.

  Om en spelare inte kan vara med vid ålderskontrollen, måste den spelaren ändå stå med på deltagarförteckningen när ålderskontrollen genomförs. Spelaren, tillsammans med ansvarig ledare, får därefter besöka Exercishuset på Heden och genomföra ålderskontrollen i efterhand för enbart den spelaren. Detta måste göras innan spelaren spelar sin första match. Ni får INTE lägga till en spelare som inte står med på listan. Det får ENDAST göras om en spelare blir skadad eller sjuk under turneringen. Då måste ni ha ett läkarintyg som styrker att spelare x inte kan delta mer i turneringen.

  En spelare får representera samma förening i olika åldersklasser, men spelaren får inte representera olika lag i samma åldersklass. Om en spelare representerar föreningen i flera åldersklasser, måste den spelaren stå med på deltagarförteckningen för samtliga lag spelaren skall representera. Spelaren måste även genomföra ålderskontrollen med samtliga lag spelaren skall delta i.

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_cocacola