Boka hotell

Genom att boka hotell via oss får du även tillgång till allt som Gothia Cup har att erbjuda.

Läs mer

Gothia Card

Gothia Card ingår till alla som bokar hotell via Gothia Cup.

Läs mer

Gothia Cup-veckan

Läs mer vad som händer under Gothia Cup-veckan i Göteborg

Läs mer

Medresenär


Kommer du som förälder, släkting eller supporter till Gothia Cup i sommar? Som besökare till turneringen och Göteborg väntar dig mängder av upplevelser. Vi på Gothia Cup hjälper dig gärna med att planera ditt besök till turneringen. Utöver all information om turneringen och Göteborgs utbud som du kan hitta här på hemsidan så hjälper vi till med att boka hotell.
Till alla som bokar hotell via Gothia Cup ingår ett Gothia Card. Med ett Gothia Card går ni in gratis på invigningen, åker gratis med Göteborgs lokaltrafik och våra egna Gothia Line och mycket mer.

Mat

Vill ni inte äta på restaurang varje dag kan ni även köpa matkort från oss vilket ger er tillgång till både lunch och middag på en skola i närheten av ert hotell. Frukost äter ni på hotellet.
  • 12 måltider
    620 SEK
  • 6 måltider
    360 SEK
Måltidskorten beställs antingen via din hotellbokning genom Gothia Cup eller via din klubbs lagregistrering. Vill du inte äta på skola finns det många restauranger att välja på. Göteborg räknas som en av Europas bästa matstäder och utbudet är stort.
Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Turkish Airlines
Liseberg
Opel
Umbro
Tipselit
Copyright © 2017 Gothia Cup
Gothenburg, Sweden