”Jag är stolt över att ha varit med i Gothia Cup” - Gothia Cup

”Jag är stolt över att ha varit med i Gothia Cup”

Genom Meet the World har SKF gett över 4 000 människor från hela världen möjligheten att resa till Göteborg och delta i Gothia Cup. Ana Bral, 23, från Portugal är en av de tusentals personer som fick den möjligheten. Och hon fick den inte bara en gång, utan fyra gånger.

Ana representerade SKF Portugal i Gothia Cup från 2012 till 2014 som spelare och 2015 var hon med som ledare. Det har gått åtta år sedan Anas första erfarenhet av Gothia Cup. Så var är Ana nu och hur har Gothia Cup påverkat hennes liv?

Hon avslutade sina studier 2016 och sedan dess har hon arbetat. Och hon spelar fortfarande fotboll, just nu i Portugal i klubben Atletico CP. Snart kommer hon dock att behöva lämna klubben för att få mer tid att stödja sin mamma.

När hon tittar tillbaka på upplevelserna i Gothia Cup så är minnena många.

– Det är inget jag är stoltare över än att kunna säga att jag deltog i Gothia Cup. Det berikade mig både individuellt och kulturellt. Mina bästa minnen är den vänskap och kontakt jag fick med andra kulturer. Än idag pratar jag med människor som deltog i Gothia Cup och som nu spelar fotboll professionellt i sina respektive länder, säger hon.

Ana berättelse visar att Gothia Cup verkligen är en mötesplats där vänner och oförglömliga minnen skapas, oavsett kön eller andra skillnader.

This post is also available in: enEnglish

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_lan