Vilken fotbollsförälder är du? - Gothia Cup

Vilken fotbollsförälder är du?

Uppmuntran, stöttning och inte minst kärlek – tre viktiga saker att ge sina barn oavsett om de vinner eller förlorar på planen. Passa på att göra vårt föräldratest som vi hoppas ska få fotbollsföräldrar att reflektera över sina beteenden gentemot sina barn som idrottar.

Gothia Cup arbetar sedan fyra år tillbaka med fairplay-projektet Celebrate the Game, där vi tillsammans med vår partner Länsförsäkringar vill göra klimatet på och vid sidan av våra planer ännu bättre. Den här gången ligger fokus på fotbollsföräldrarna. Årets Celebrate the game-kampanj lanserades med en film för några dagar sen som lyfter fram vad ungdomarna själva vill ha från sina föräldrar när de spelar fotboll. Ert agerande som föräldrar kan ha stor betydelse för hur era barn upplever sin idrott – förmodligen mer än ni tror. Gör vårt föräldratest och se vilken typ av fotbollsförälder du är. Tanken med testet är att få fotbollsföräldrar att reflektera över hur ni agerar och beter er mot era barn i samband med deras idrott. Låt ungdomarna idrotta och ha kul – gläds med dem när de är glada och trösta och uppmuntra dem när de behöver stöttning. Var deras mammor och pappor, helt enkelt.

Gör testet här!

This post is also available in: enEnglish

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_vw