Slutspelsdags i Gothia Cup - Gothia Cup

Slutspelsdags i Gothia Cup

Gruppspelet närmar sig sitt slut – och i några av klasserna börjar nu slutspelet sakteligen rulla igång. Mycket står på spel, både i de avslutande gruppspelsmatcherna och de direkt avgörande slutspelsmatcherna.

Fler och fler lag blir klara för A- respektive B-slutspel. För pojkar 15 och 16 år, de två största klasserna i årets upplaga, tar slutspelet fart redan under onsdagskvällen. För resterande lag i Gothia Cup avslutas gruppspelet på onsdagen och slutspelet tar vid först under torsdagen.

För de allra flesta lagen är det 1/32-final som gäller. I vissa klasser kommer lag även att spela 1/64-final. I SEF Trophy är det åttondelsfinaler direkt i såväl A- som B-slutspel, medan i inbjudningsturneringen Gothia Puma Trophy (som är för flickor och pojkar 17) varierar det mellan att kliva in i åttondelsfinal och direkt i kvartsfinal.

Lycka till önskar vi alla lag inför fortsättningen av Gothia Cup!

This post is also available in: enEnglish

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_puma