Celebrate the Game – den officiella Gothia Cup-låten - Gothia Cup

Celebrate the Game – den officiella Gothia Cup-låten

I dag släpps den officiella Gothia Cup-låten Celebrate the Game – en hyllning till alla passionerade fotbollsälskare världen över. Låten är till för att sprida glädje och för att inspirera spelare så väl som tränare, domare och supportrar under turneringen. 

Det är bara en dryg vecka kvar tills årets Gothia Cup drar igång så det är hög tid att komma in i den rätta Gothia Cup-stämningen. Nu finns den nya Gothia Cup-låten på Spotify så se till att ladda ner den för att ladda upp för bästa sätt inför turneringen. Låten kommer självklart att spelas på invigningen, se till att lägga till den på spellistor så att budskapet – Celebrate the game – börjar spridas redan nu.

Länkar till låten finns här:

spotify:track:5pS7LvCS7Hj1m4BPh8Sz9B

This post is also available in: enEnglish

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_skf