Gothia Cup kan vinna Gyllene Hjulet - Gothia Cup

Gothia Cup kan vinna Gyllene Hjulet

På torsdag kväll delas Gyllene Hjulet ut och Gothia Cup har tillsammans med SKF chansen att bli en av pristagarna. Meet The World är nominerat i två kategorier: ”Årets internationella” och i ”Årets långsiktiga”. 

– Nomineringen är en bekräftelse på att vi gör bra saker för fotbollsspelande ungdomar över hela världen, säger Thomas Anderson, försäljningschef på Gothia Cup. 

Gyllene Hjulet har delats ut sedan 1997 ​och anses vara den viktigaste ​branschtävlingen ​för ​alla som är ​verksamma inom ​event ​och ​sponsring. SKF Meet The World bygger på att lokala SKF-kontor arrangerar förturneringar till Gothia Cup, där det segrande laget vinner resa och deltagande i världens största ungdomsturnering i Göteborg.

SKF:s lokala kontor runt om i världen har sedan 2007 arrangerat 240 fotbollsturneringar med runt 30000 spelande ungdomar. SKF:s VD Alrik Danielson sammanfattar Meet The World:

– Meet The World-turneringarna och partnerskapet med Gothia Cup är ett av våra största CSR-projekt och något vi är oerhört stolta över. Projektet ger inte bara ungdomar chansen att träffas och upptäcka andra kulturer, det stärker även relationerna mellan SKF-anställda över hela världen.

Sedan 2007 har SKF och Gothia Cup gett 4000 Meet the World-deltagare från 43 nationer möjligheten att resa till Göteborg och spela Gothia Cup.

– Drömmar och mål uppfylls genom Meet the World. SKF:s engagemang och involvering är en viktig framgångsfaktor för hela turneringen.. Att genom sitt huvudsponsorskap även engagera sig i barns förutsättningar utanför själva fotbollen och utanför Sveriges gränser, har varit en viktig del i samarbetet, säger Thomas Anderson.

Gyllene Hjulet 2019

Nominerade, Årets internationella 

Meet the World, Gothia Cup och SKF

Glashuset i öknen, The Pozo Graviz & Partners Communication

Lag-VM i bordtennis 2018 i Halmstad, Destination Halmstad

Electrolux Puref9 global launch, MKTG Sverige

Get ready for World Cup 2018 Sweden, Coca-Cola, Isobar, MKTG, Carat och UMG

Nominerade, Årets långsiktiga

Meet the World, Gothia Cup och SKF

SJ – Wow, Passion Lab

Bonnierhoops, Håkanson United

Henke & Shoulders, Jung Relations

Maker Tourprogrammering i skolan, Tekniska muséet

This post is also available in: enEnglish

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_skf