Bli en del av Gothia Cup – sök funktionärsuppdrag nu! - Gothia Cup

Bli en del av Gothia Cup – sök funktionärsuppdrag nu!

Gothia Cup söker funktionärer till världens största och mest internationella ungdomsturnering, som 2019 spelas 14–20 juli i Göteborg. Vill du utmana dig själv, utveckla dina ledaregenskaper och få andra att samarbeta under en intensiv vecka i en internationell miljö? Då har vi funktionärsuppdraget för dig.

Vi tänker fortsätta att vara en världsledande organisation men för att lyckas med det är vi beroende av våra engagerade och duktiga funktionärer. Varje år bidrar över 2 200 funktionärer till att göra Gothia Cup till en fotbollsfest för våra deltagare och för göteborgarna. Är du över 17 år och vill bli en av dem – läs mer om våra funktionärsuppdrag och ansök här.

Vi behöver funktionärer till alla delar av evenemanget – du väljer själv om du vill söka uppdrag på våra skolor, planer, matsalar eller inom vår försäljning. Förutom en upplevelse du sent ska glömma och nya vänner för livet, får alla Gothia Cups funktionärer ekonomisk ersättning och funktionärskläder.

Vi läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande, så skicka in din ansökan i dag!

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_skf