32 svenska klubbar gör upp i SEF Trophy - Gothia Cup

32 svenska klubbar gör upp i SEF Trophy

I sommar gör 32 svenska P15-lag upp i SEF Trophy som spelas i Alingsås under Gothia Cup. Precis som tidigare år är turneringens huvudsyfte att ge så god matchning som möjligt åt de deltagande klubbarna.

Svensk Elitfotboll och dess nätverk Tipselit står arrangerar SEF Trophy men turneringen genomförs i samarbete med Gothia Cup. SEF Trophy arrangeras för tredje året och riktar sig till spelare födda 2004 eller senare. Premiäråret 2017 vann Hammarby IF medan AIK stod som vinnare 2018.

De 32 svenska klubbarna som deltar i sommar kommer alla från Tipselitnätverket. Turneringen spelas parallellt med Gothia Cup-veckan i Göteborg och spelplats är våra gräs- och konstgräsplaner i Alingsås.

Gruppspelet spelas mellan måndag 15 juli och onsdag 17 juli och följs av ett A- respektive B-slutspel torsdag och fredag, 18–19 juli. Finalen spelas lördag 20 juli på SKF Arena, på Heden i Göteborg. 

Gruppindelningen görs under våren. Regelverket är det samma som i Gothia Cup med undantaget att det INTE är tillåtet med överåriga spelare.

Klubbarna som deltar i SEF Trophy 2019:

Halmstad BK, Landskrona BoIS, Östersunds FK, GIF Sundsvall, Kalmar FF, Norrby IF, AFC Eskilstuna, Östers IF, IK Sirius, Örebro SK, FK Karlskrona, Trelleborgs FF, IFK Norrköping, Jönköpings Södra IF, IF Brommapojkarna, Västersås SK, LB07, Djurgårdens IF, Helsingborgs IF, Sollentuna FK, Dalkurd FF, Qviding , IF Elfsborg, Varbergs BoIS, Falkenbergs FF, IFK Göteborg, Örgryte IS, BK Häcken, IFK Värnamo, Vasalunds IF, BK Forward, Karlslunds IF.

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_cocacola