Ljus framtid för Gothia Cup China - Gothia Cup

Ljus framtid för Gothia Cup China

Förra veckan besökte fem representanter från Chengyangs kommun i den kinesiska staden Qingdao, där Gothia Cup China arrangeras sedan ett år tillbaka, Gothia Cups huvudkontor i Göteborg. Tillsammans med de representanter från Gothia Cup Sverige utvärderade de årets turnering i Kina och diskuterade den framtida utvecklingen av turneringen.

Båda parterna är väldigt nöjda med årets Gothia Cup China. Representanterna från Qingdao utryckte stolthet och glädje över att Gothia Cup arrangerats i staden för första gången. Även invånarna i Qingdao är stolta och glada över arrangemanget. Nu, med ett års erfarenhet, ska turneringen ta ytterligare steg framåt och expandera.

Representanter från Gothia Cup Sverige var i Kina under turneringen i augusti och möttes av nöjda deltagare. Arrangemanget var professionellt och staden var väl fungerande för ändamålet. Qingdao är inte helt olik Göteborg, med sin närhet till grönområden och till havet. Login i skolorna var fantastisk och fotbollsplanerna håller en hög kvalitet.

Under besöket i Göteborg pratade representanterna från de båda länderna om hur man ska utveckla Gothia Cup China och ta turneringen till nästa nivå. I samband med detta bestämdes att 20 nya fotbollsplaner ska byggas för turneringen och för ungdomsfotbollen i staden. Planerna kommer att ligga inom samma spelområde och beräknas vara klara redan till turneringen år 2019.

Gothia Cup vill tacka gästerna från Kina för deras besök och den givande dialogen om turneringens utveckling. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete och blickar fram emot en ljus framtid för Gothia Cup China.

Tack till

Li Hongbing

Sun Shuangqun

Wang Zhiming

Wang Hongjun

Zhu Mei

This post is also available in: enEnglish

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_vw