Tack för en magisk vecka! - Gothia Cup

Tack för en magisk vecka!

19 506 mål senare är Gothia Cup 2018 över. Som arrangör vill vi tacka alla deltagare, funktionärer och besökare för att ni gjorde årets turnering till ett minne för livet!

Göteborg känns aldrig så tomt som när vi vaknar upp första dagen efter att alla våra fantastiska Gothia Cup-ungdomar lämnat staden. Men vi vaknade med ett leende på läpparna, där vi kan summera den 44:e upplagan av Gothia Cup som en magisk vecka.

1 731 lag, från 78 länder, har spelat 4 424 matcher och tillsammans gjort 19 506 mål på våra 101 fotbollsplaner.

Invigningen på Ullevi blev en underbar kväll tillsammans med 47 108 entusiastiska fotbollsälskare och våra finaler på Gamla Ullevi sågs av 21 641 åskådare på plats.

Under veckan livestreamades 1 320 matcher. 582 257 unika besökare såg på över 55 000 tittartimmar Gothia Cup, totala antalet visningar på livestreamtjänsten var 1,4 miljoner under veckan. Den mest populära matchen i vår livestreaming var finalen i B17E mellan IFK Göteborg, Sverige–Right to Dream, Ghana, följt av finalen i G15 mellan Hammarby IF, Sverige–Lerums IS, Sverige.

Tack alla deltagare, funktionärer och besökare för att ni gjorde årets Gothia Cup till en av de bästa upplagorna någonsin! Vi ses om ett år igen!

This post is also available in: enEnglish

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_vw