Nytt om Gothia Cup Abu Dhabi - Gothia Cup

Nytt om Gothia Cup Abu Dhabi

Som redan informerats om kommer Gothia Cup att expandera till Abu Dhabi. Det kommer bli en fantastisk plats för en fantastisk ungdomsturnering.

– Vi kommer att möta en imponerande logistik, både kring att ta sig till Abu Dhabi och att ta sig runt i Abu Dhabi. Inkvarteringen kommer att ske med hög hotellstandard men till rimliga priser. Bad, shopping, nöjesparker och fotbollsanläggningar kommer att finnas runt hotellen. Allt av världsklass, säger generalsekreterare Dennis Andersson.

Grundplanen var att hålla premiärturneringen i januari 2019. Efter att ha sett över planering och tidsplan är beslutet nu fattat att turneringen skjuts fram.

– Det är ett stort åtagande för både oss själva och våra samarbetspartner och vi vill göra detta så bra som möjligt redan från början. Därför vill vi vänta på att alla förutsättningar är klara och att allt är på plats inför premiärturneringen.

– Vi har därför beslutat oss för att den första Gothia Cup Abu Dhabi ska arrangeras den första veckan i januari 2020, säger Dennis Andersson.

Vi återkommer med exakta datum, priser, åldersklasser och annan viktig information efter sommaren.

This post is also available in: enEnglish

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_skf