Årets vinnare av Fairplay Trophy - Gothia Cup

Årets vinnare av Fairplay Trophy

Celebrate the Game höjde stämningen under årets Gothia Cup. Några lag som bidrog extra mycket till det, var årets vinnare av Fairplay Trophy: Åhus IF, Vaksala SK, Kramfors-Alliansen, CO Vincennes och Go-Pro Sport.

Celebrate the Game är ett fairplay-projekt som Gothia Cup bedriver för att, tillsammans med alla våra deltagare, skapa en bra miljö för alla på och vid sidan av våra planer. När projektet inleddes 2016 halverades antalet röda kort som delades ut i matcherna under turneringen och glädjande nog minskade antalet incidenter ytterligare i somras.

– Våra deltagare har tagit till sig budskapet, där vi uppmuntrar till ett respektfullt beteende och påminner om att det handlar om ungdomsfotboll, på ett fantastiskt sätt. Lagen tar ett stort ansvar och bidrar till ett positivt klimat på och runt våra planer helt i linje med Gothia Cup-andan, säger tävlingsledare Niclas Freiholtz.

Som en del i Celebrate the Game delas Fairplay Trophy ut till ett antal lag varje år, som en uppskattning till de lag som visat extra gott uppträdande under Gothia Cup. 2017 gick priset till: CO Vincennes (FRA), Go-Pro Sport (UAE), Åhus IF, Vaksala SK och Kramfors-Alliansen (SWE).

This post is also available in: enEnglish

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_lan