Uddamålsförlust för J-L Juniors

Sista gruppspelsmatchen i B15 grupp 1 spelades på SKF-arena under onsdagsförmiddagen. Det var ett laddat möte där gruppvinnaren skulle koras mellan J-L Juniors och Eskilsminne IF. 

J-L Juniors från Japan är ett akademilag från Tokyo som reser 8500 kilometer varje år för att spela Gothia Cup. Laget brukar ställa upp i åldersklasserna B14 och B15 och har många gånger avancerat sig till slutspelsmatcherna. Med två vunna gruppspelsmatcher i år så skulle den tredje och sista spelas idag. Vad som såg ut att gå vägen för japanerna kom att bli en liten motgång.

Inledelsevis av första halvlek hade J-L Juniors ett stort övertag av både bollinnehav och målchanser. Eskilsminne IF svarade med ett starkt defensiv som höll tätt bakåt och J-L hade svårt att bryta sig igenom.

Det var inte förrän matchminut 23 som Eskilsminne fick ett kontringsläge och kunde sätta 1-0, som också blev slutresultatet.

J-L Juniors lagkapten säger att matchen mot Eskilsminne var en tuff match, både psykiskt och fysiskt.

– Nu har vi en 64-delsfinal och ladda om till och jag hoppas att vi går segrande ur den matchen.

J-L Juniors slutspel drar alltså igång i eftermiddag då de möter Kisumu Central Soccer Kids från Kenya klockan 16.20 på Slottskogsvallen.

 

 

This post is also available in: enEnglish

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Turkish Airlines
Umbro
Liseberg
Volkswagen
Copyright © 2017 Gothia Cup
Gothenburg, Sweden