Nya spelfält till Gothia Cup 2017 - Gothia Cup

Nya spelfält till Gothia Cup 2017

Gothia Cup växer för varje år och till årets upplaga utökar vi återigen antalet spelplaner. Vi förflyttar oss västerut och välkomnar Kobbens IP, Apelsinplan och Gröna Vallen som spelfält och värdar för Gothia Cup 2017.

Kungsladugårds BK är klubben som till vardags håller till på Apelsinplan. För klubben blir det en stor möjlighet att synas och få uppmärksamhet genom att bidra med bästa service runt omkring planerna under Gothiaveckan.
– Det känns jättekul att Gothia Cup kommer att spelas på Apelsinplan. Det blir en jättemöjlighet för oss som förening att få göra en insats, där runt 40 personer kommer att finnas med och bidra, säger Thomas Gehöör som är ansvarig för Apelsinplan och eldsjäl i Kungsladugåds BK.

På Apelsinplan, som erbjuder två 11-manna- och en 7-mannaplaner, spelas det enbart gruppspelsmatcher (mån-ons) och Thomas ser fram emot veckan, där han väljer att hylla föreningens eldsjälar.
– Vi har ett gäng eldsjälar i föreningen som gör ett stort jobb för vår föreningen och som blir oerhört värdefulla i det här sammanhanget. Det är ett stort event och det är kul för oss att vara en del av det och göra det på vår hemmaplan.

Föreningen deltar givetvis med lag i turneringen; pojkar 13, pojkar 15, pojkar 16 och flickor 16.

Nya spelfält till Gothia Cup 2017
Kobbens IP (2 * 11manna, 1 * 7manna)
Apelsinplan (2 * 11manna, 1 * 7manna)
Gröna Vallen (1 * 11manna)

This post is also available in: enEnglish

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_puma