Ivan Lapanje till Gothia eCup - Gothia Cup

Ivan Lapanje till Gothia eCup

FIFA-profilen Ivan Lapanje axlar rollen som mentor i Gothia eCup och blir frontfigur för turneringen som startar 9 juni och avslutas med ett finalevent i Göteborg under Gothia Cup, 16–22 juli.
Ivan är mer känd som BorasLegend inom e-sportkretsar och är en av de absolut bästa FIFA-spelarna i såväl Sverige som i världen. Med otaliga mästerskapsvinster i ryggen kommer Ivan hjälpa turneringsdeltagarna att utveckla sina färdigheter och bli bättre FIFA-spelare. Detta sker genom ”Lapanjes FIFA-skola” som löper under turneringens gång.
Ivan kommer att figurera under hela Gothia eCup samt vara på plats under slutspelet och finalen som äger rum i Göteborg under Gothia Cup.
– Det är fantastiskt att ha fått denna möjlighet att arbeta med Gothia Cup och deras spännande e-sportsatsning. E-sporten växer i lavinfart och är redan i dag en av världens mest populära sporter. Att kunna hitta ett samband och en kombination mellan den fysiska och den elektroniska sporten är mycket viktigt, säger Ivan Lapanje.
Gothia eCup är stolta över att kunna presentera Ivan Lapanje som mentor för turneringen.
– Att samarbeta med en av världens bästa och mest välmeriterade FIFA-spelare betyder oerhört mycket för vår satsning. Ivans erfarenhet är och kommer att vara en viktig pusselbit i vår målsättning att bygga världens största gräsrotsturnering för unga FIFA-spelare, säger Thomas Anderson, Business Development Manager, Gothia Cup.

Gothia eCup är en EA SPORTS™ FIFA 17-turnering för ungdomar mellan 12 och 18 år. Turneringen, som drivs av Gothia Cup och presenteras av Coca-Cola, pågår mellan 9 juni och 9 juli. De bäst placerade spelarna blir inbjudna till finaleventet i Göteborg under Gothia Cup, 17-20 juli.

Förregistrera dig till turneringen här, och få Ivan Lapanjes tips först av alla: gothiaecup.com

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_skf