Turkish Airlines erbjuder exklusiv biljettrabatt för Gothia Cup-lag 2017!

Vi är glada att meddela att Turkish Airlines kommer att fortsätta som Official Airline Partner för 5: e året under Gothia Cup. Turkish Airlines har röstats fram till Europas bästa flygbolag sex år i rad av Skytrax, och är det flygbolaget som flyger till mest länder i världen.

För att firar vårt samarbete är vi glada att kunna erbjuda lag en exklusiv rabatt på 15%, exklusive flygplatsskatter, när du gör bokningen hos Turkish Airlines.

För biljettpriser och bokningar vänligen kontakta ditt lokala Turkish Airlines försäljningskontor i det land du reser från. Observera att biljetterna inte kan bokas online.

Rabatten gäller på Turkish Airlines-flygningar till Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Storbritannien för resor mellan 13 juli-25 juli 2017. Observera att rabatten endast gäller för nya bokningar gjorda från 7 februari 2017. På grund av hög efterfrågan ber vi er att boka flyg så snart som möjligt.

Klicka på länken för kontaktuppgifter till Turkish Airlines försäljningskontor över hela världen. http://www.turkishairlines.com/en-int/corporate/sales-office

Vänliga Hälsningar,
Gothia Cup

This post is also available in: enEnglish deDeutsch

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Turkish Airlines
Umbro
Liseberg
Volkswagen
Copyright © 2017 Gothia Cup
Gothenburg, Sweden