Turkish Airlines erbjuder exklusiv biljettrabatt för Gothia Cup-lag 2017! - Gothia Cup

Turkish Airlines erbjuder exklusiv biljettrabatt för Gothia Cup-lag 2017!

Vi är glada att meddela att Turkish Airlines kommer att fortsätta som Official Airline Partner för 5: e året under Gothia Cup. Turkish Airlines har röstats fram till Europas bästa flygbolag sex år i rad av Skytrax, och är det flygbolaget som flyger till mest länder i världen.

För att firar vårt samarbete är vi glada att kunna erbjuda lag en exklusiv rabatt på 15%, exklusive flygplatsskatter, när du gör bokningen hos Turkish Airlines.

För biljettpriser och bokningar vänligen kontakta ditt lokala Turkish Airlines försäljningskontor i det land du reser från. Observera att biljetterna inte kan bokas online.

Rabatten gäller på Turkish Airlines-flygningar till Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Storbritannien för resor mellan 13 juli-25 juli 2017. Observera att rabatten endast gäller för nya bokningar gjorda från 7 februari 2017. På grund av hög efterfrågan ber vi er att boka flyg så snart som möjligt.

Klicka på länken för kontaktuppgifter till Turkish Airlines försäljningskontor över hela världen. http://www.turkishairlines.com/en-int/corporate/sales-office

Vänliga Hälsningar,
Gothia Cup

This post is also available in: enEnglish

Subscribe to our newsletter!

Gothia Cup
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

SKF

Official Partners

Coca Cola
McDonalds
Umbro
Liseberg
Liseberg
Kronfågel
KLM
Volkswagen
NeH

Copyright © 2018 Gothia Cup

Gothenburg, Sweden
ad_vw