17-23 JULI, 2016, GÖTEBORG, SVERIGE
 • Över 1000 matcher sänds live!

  Över 1000 matcher sänds live!

  Under Gothia Cup kommer vi att livesända matcherna från 30 av våra 100 planer. Över 1000 matcher kommer att sändas live här på hemsidan. Vi ger dig som inte kan vara på plats en möjlighet att se ditt lag, dina barn eller bara se en massa fotboll med lag från världens alla hörn.

  Läs mer

 • Våra appar

  Våra appar

  Med vår app hittar ni all information ni behöver under turneringen. Senaste nytt, Webb-tv, reglemente, turneringsinformation och självklart hela spelschemat med alla resultat. Här kan du även följa matcherna live, se mål för mål och målgörare.

  Läs mer

Bästa sättet att följa turneringen är med vår app. Följ matcherna live, se mål för mål, vem som gjorde målet och vem som assisterade. Välj dina favoritlag så du enklare hittar dem och få push meddelande med resultat direkt efter matchen.

Ladda ner

Ladda ner
 • Tredje raka guldet till BK Häcken

  Tredje raka guldet till BK Häcken

  I Gothia Cups sista final på Gamla Ullevi för det här året ställdes värdklubben BK Häcken mot den tyska klubben JFV Hanse Lübeck i B18-klassen. Och precis som de två tidigare åren så vann BK Häcken guldet. Det här året med en imponerande 5–0–seger.

  Läs mer

  QBIK vinnare efter straffdrama

  QBIK vinnare efter straffdrama

  Precis som i Tipselit-finalen för killar så var det två svenska laget som möttes när tjejerna skulle göra upp om pokalen. Eskilstuna United, som förlorade finalen förra året mot Rosengård, mötte nu QBIK. Efter en mållös tillställning tvingade man fram ett straffavgörande – där QBIK:s Malin Larsson avgjorde i den femte straffomgången.

  Läs mer

  Elfsborg besegrade Helsingborg i Tipselit-finalen

  Elfsborg besegrade Helsingborg i Tipselit-finalen

  I Tipselit-finalen ställdes de två svenska storklubbarna Helsingborg och Elfsborg mot varandra. Matchen var inte särskilt underhållande, men med bara tre minuter kvar av matchen blixtrade det till. Då klev Elfsborgs Marokhy Nidione fram och gjorde matchens enda mål i finalen och sköt hem guldet till Elfsborg.

  Läs mer

  Viva Las Vegas

  Viva Las Vegas

  Las Vegas Sports Academy kan nu titulera sig Gothia Cup-vinnare efter seger med 2-1 mot spanska E.D Moratalaz i Pojkar 16-klassen. En match som inledningsvis inte hade många målchanser och blev därför avgörande vid fasta situationer. Traedon Chamberlain, mittback i Las Vegas stod för det första målet när han resolut nickade in en bra slagen hörna.
  – Jag går på moln just nu. Detta var vårt mål inför veckan och nu har vi vunnit, det känns helt fantastiskt, säger en överväldigad Traedon

  Läs mer

  ASIOP Apacinti mästare i B15-klassen

  ASIOP Apacinti mästare i B15-klassen

  Finalen i B15-klassen mellan Elfsborg och ASIOP Apacinti från Indonesien var väldigt underhållande. Men när Egy Maulana Vieri gjorde 3–0 till Apacinti tidigt i andra halvlek så lyckades inte Elfsborg komma tillbaka i matchen. Det hela slutade med att den guldiga trofén hamnade i det indonesiska lagets händer efter en 3–1–seger.

  Läs mer

  Italiensk seger i Flickor 15-klassen

  Italiensk seger i Flickor 15-klassen

  A.S.D Femminile Inter Milano från Italien är Gothia Cup-mästare i Flickor 15-klassen efter att Asia Bragonzi gjort matchens enda mål mot norska Haugar SK. Det var en trött och lättad matchvinnare efter matchen som var nöjd med sitt lags prestation.
  – Vi spelade jättebra. Det har varit en fantastisk turnering, nu är vi trötta, säger Asia Bragonzi.

  Läs mer


  Fler nyheter

 • Bravida Arena i 360 grader

  Bravida Arena i 360 grader

  Upplev Bravida Arena i 360 grader

  Se video

  Prioritet Serneke Arena In 360 grader

  Prioritet Serneke Arena In 360 grader

  Upplev den nya arenan Prioritet Serneke Arena i 360 grader.

  Se video

  Gothia Opening Ceremony (39 SEK)

  Gothia Opening Ceremony (39 SEK)

  Återupplev den fantastiska invigningen av Gothia Cup 2015.

  Se video


  Fler videor

 • Livestreaming

  Livestreaming

  Under Gothia Cup kommer vi att livesända matcherna från 30 av våra 100 planer. Över 1000 matcher kommer att sändas live här på hemsidan. Vi ger dig som inte kan vara på plats en möjlighet att se ditt lag, dina barn eller bara se en massa fotboll med lag från världens alla hörn. Ni kommer kunna se matcherna både live och i efterhand. Matcherna som sänds live kommer ni kunna hitta i spelprogrammet här på hemsidan så snart spelschemat är publicerat.

  Läs mer

 • Resultatservice

  Resultatservice

  Gothia Cup har marknadens kanske mest avancerade och enkla resultatsystem. Hela spelschemat och alla resultat finns tillgängliga både på vår hemsida och i våra appar för Android, iPhone och iPad. Dessutom rapporteras alla mål från samtliga matcher live.

  Läs mer

 • Gothia Cup Fundation
 • UNICEF
 • Meet The World
 • Gothia Cup Fundation

  Gothia Cup Fundation består av en samling projekt som Gothia Cup driver i syfte att ge barn och ungdomar som annars inte hade haft chansen en möjlighet till utbildning och och en aktiv fritid.

  Läs mer

 • UNICEF

  Under namnet United for Children samarbetar världens ledande barnrättsorganisation med världens största fotbollsturnering för barn och ungdomar.

  Läs mer

 • Meet The World

  Meet The World är ett projekt som Gothia Cup bedriver tillsammans med SKF. Projektet som består av mindre turneringar runt om i världen har som syfte att skapa globala mötesplatser.

  Läs mer

 • Gothia Cup Fundation
 • UNICEF
 • Meet The World

The Gothia App

Demo

I vår app hittar du turneringsinformation, spelprogram, senaste nytt och mycket mer.

iPhone/iPad

Android

Nyhetsbrev

För att alltid hålla dig uppdaterad och få de senaste nyheterna från Gothia Cup kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

McD Start
Intersport start
Idrottens spel 2016-start
buda bilen stor
Woody 2016 start
Umbro 2016- start
Opel Start
Banner Start SEB
SKF
Cocacola
McDonalds
Turkish Airlines
Amazing Brands
Tipselit
Idrottens spel
SEB
Liseberg
Opel
Woody
Umbro
Intersport