16-22 JULI, 2017, GÖTEBORG, SVERIGE

Funktionärsansökan

Nedan kan du läsa mer om de uppdrag som för tillfället finns att ansöka till. Var noga med att läsa mer om de uppdrag som du är intresserad av så att du uppfyller de krav som ställs. När du hittar ett uppdrag som passar just dig klickar du på "Skicka in din ansökan" under det uppdraget. När du fyller i ansökan kan du även välja ett andra- och tredjehandsval om du önskar.

Skolvärd

Skolorna är ”hemmet” för lagen under cupen. Skolvärdarnas uppgift är att se till att lagen trivs och känner sig just hemma. Som skolvärd har du verkligen chans att lära känna ledare och spelare och skaffa vänner för livet.

Den sociala biten är oerhört viktig, liksom säkerheten på skolan. Värdarna håller ordning och ser till att de regler och instruktioner på skolan följs.

Du bor, sover och äter på skolan precis som lagen och är igång mer eller mindre non-stop.

Minimiålder: 23 år.


Kock/Kokerska

Du lagar mat och ansvarar för all den mat som serveras under Gothia Cup. Vi har kök som tillagar allt från 300 till 3 000 portioner. De flesta skolor lagar maten och serverar på samma plats, men vissa skolor skickar även mat till skolor som endast har servering. Sedan tidigare har vi duktiga kockar som är lojala, ambitiösa och anvarstagande. Nu behöver vi fler. 

Minimiålder: 23 år.


Informationsfunktionär

Din uppgift är att ta hand om våra besökare och ge dem bästa möjliga förutsättningar att trivas i vår stad. Du ska hjälpa spelare, ledare och åskådare tillrätta i Göteborg och ge dem information om Gothia Cup. Du måste var väl påläst om Gothia Cup och kunna ta fram och förmedla det mesta av information som berör turneringen. 

Minimiålder: 22 år


Städare

Din uppgift är att städa på en av våra skolförläggningar. Vi städar korridorer, trappor men kanske främst duschar och toaletter under turneringen. I samband med lagens avresa sker slutstäd av hela skolan.

Minimiålder: 21 år.


Hotellvärd/-värdinna

Din uppgift är att välkomna och hjälpa deltagarna som bor på hotell med information om turneringen och om Göteborg. Du är stationerad på hotellet under hela veckan och bor även på hotellet vilket innebär att du finns behjälplig för lagen tidig morgon till sen kväll. 

Minimiålder: 22 år.


Planvärd

Planvärdarnas uppgift under turneringen är att ta emot lagen och hjälper dem vid matcherna. Som planvärd får du alla möjliga frågor och därför är det viktigt att du är serviceinriktad, stresstålig och alltid försöker göra ditt bästa. Du är också ansvarig för att resultaten från din plan blir rapporterade.

Minimiålder: 18 år.


Transport

Du ska köra bil och/ eller lätt lastbil med det material som behövs på våra olika planer, skolor med mera.

Minimiålder: 21 år. Du har haft körkort i minst 2 år.


Bamba/Matsal

Din uppgift är att ta hand om våra gäster i matsalen på en av våra skolförläggningar. Du får servera mat och sköta påfyllning. Du får också sköta disk och städning i matsalen.

Minimiålder: 17 år.

 


Serveringsansvarig

Arbetet innebär att man ansvarar för en av våra matsalar på en av cupens skolor. Du är arbetsledare över 3-8 personer (oftast ungdomar i åldern 17-18 år) beroende på matsalens storlek. Du ser till att det finns mat framme och att det räcker till alla. Du har också, tillsammans med ditt gäng, ansvaret för att matsalen ser ren och snygg ut. Det är du som delegerar och uppmuntrar. Du är van att ta snabba och ibland lite svåra beslut. 

Minimiålder: 21 år.


Guide

Din uppgift är att ta hand om våra besökare från utlandet. Förutom Svenska behärskar du ett extra språk flytande för att kunna informera lagen om Gothia Cup och Göteborg och på bästa sätt hjälpa dem att få en fantastisk vecka i vår stad. 

Minimiålder: 25 år.


Live-filmare

Vi söker live-filmare till världens största ungdomsturnering i fotboll. Inför sommarens turnering kommer vi öka antalet livesändningar och vi behöver dig, som på plats, kan filma våra matcher live.  
Extra plus om du har fotbollskunskaper eller erfarenhet av att filma. 
 
Minimiålder: 17 år.

Sjukvård

Som Första Hjälpen under Gothia Cup kommer du att finnas tillgänglig på någon av våra spelplatser i Göteborg. Du måste vara uppmärksam, ansvarfull och beredd att ta snabba och viktiga beslut. Ditt engagemang som sjukvårdare/Första Hjälpen har stor betydelse för att våra lag ska få bästa tänkbara hjälp. För att bli anlitad måste du vara utbildad i Första Hjälpen. 

Minimiålder 20 år 


Försäljning

Som säljare under Gothia Cup är ditt uppdrag att sälja mat, dryck, konfektyr, snacks och glass vid ett av turneringens större försäljningsområden. Som säljare är kundkontakten i fokus och det är därför viktigt att du är serviceinriktad.

Minimiålder: 17 år


Ronderingsvakt

Säkerheten kring Gothia Cup tar vi på största allvar och uppdraget ronderingsvakt på en förläggning är av stor betydelse för skolans säkerhet och ordning. Skolan skall vara en säker och trygg plats för såväl spelar/ledare som funktionärer. 

Minimiålder: 18 år.


Inpasseringsvakt

Säkerheten kring Gothia Cup tar vi på största allvar och uppdraget inpasseringsvakt på en förläggning är av stor betydelse för skolans säkerhet och ordning. Skolan skall vara en säker och trygg plats för såväl spelar/ledare som funktionärer. 

Minimiålder: 18 år.


Check-In

Gothia Cup är känt för att vara en välorganiserad turnering och en upplevelse för livet. Det gör att kraven på oss som turnering är högre än för många andra.

Check-in för lagen sker helgen 15-16 juli och hälsar lagen välkomna vid ankomst till flygplatsen, färjeterminalen, centralstationen eller Bravida Arena. Ditt trevliga bemötande är viktigt för att laget skall få ett gott första intryck av sin vistelse i Göteborg. 

Minimiålder: 18 år.

The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

Official Partners


Copyright © 2017 Gothia Cup
Gothenburg, Sweden