16-22 JULI, 2017, GÖTEBORG, SVERIGE
Advertisements

Nya spelfält till Gothia Cup 2017

Gothia Cup växer för varje år och till årets upplaga utökar vi återigen antalet spelplaner. Vi förflyttar oss västerut och välkomnar Kobbens IP, Apelsinplan och Gröna Vallen som spelfält och värdar för Gothia Cup 2017.

Fortsätt läsa

Tölö IF representerar Sverige på invigningen

Tölö IF blir föreningen som representerar Sverige under inmarschen på invigningen av Gothia Cup 2017.
– Vi ser fram emot det här jättemycket. Den första reaktionen var “Wow, är det verkligen sant?”, säger Stefan Ryberg som är huvudtränare för Tölö IF:s pojkar 14.

Fortsätt läsa

Celebrate the Game

Gothia Cup utvecklar i sommar sitt fairplay-projekt, Celebrate the Game. Tillsammans skapar vi ett ännu bättre klimat på och runt våra planer.
– Gothia Cup är stolt över att Celebrate the Game blivit en förebild som många deltagare har tagit med sig hem som inspiration till sin fotbollsvardag, säger Niclas Freiholtz, tävlingsledare.

Fortsätt läsa

Gothia Cup slår rekord i antal nationer

I dag är det exakt en månad kvar till Gothia Cup. Vi ser fram emot en rekordsommar med fler deltagande nationer än någonsin. Lag från 82 länder kommer till Göteborg 16–22 juli.

– Det är väldigt roligt att den stora mötesplatsen Gothia Cup blir ännu mer global och att vi kan välkomna ännu fler nationer och kulturer till vår vackra stad Göteborg, säger Niclas Freiholtz, tävlingsledare Gothia Cup.

Fortsätt läsa

Ivan Lapanje till Gothia eCup

FIFA-profilen Ivan Lapanje axlar rollen som mentor i Gothia eCup och blir frontfigur för turneringen som startar 9 juni och avslutas med ett finalevent i Göteborg under Gothia Cup, 16–22 juli.

Fortsätt läsa

Gothia Cup förändrar världen med fotboll

Gothia Cup är en mötesplats för barn och ungdomar världen över – men alla har inte möjlighet till utbildning och en aktiv fritid, eller förutsättningar för att komma till Göteborg och spela världens största ungdomsturnering.
Tack vare Gothia Cup Foundation får fler barn och ungdomar chansen att mötas, oavsett religion, hudfärg, kultur eller social bakgrund. Genom våra projekt i Gothia Cup Foundation förändrar vi världen med fotboll.

Fortsätt läsa

Kim Källström Trophy får bidrag på 500 000 SEK

På den internationella dagen av Sport för Utveckling och Fred mottog Kim Källström Trophy ett bidrag på 500 000 SEK från Postkodlotteriet.  Kim Källström Trophy ger ungdomar med någon för av funktionsnedsättning möjligheten att delta i Gothia Cup. 

Fortsätt läsa

The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us
info@gothiacup.se

Main Partner

Official Partners


Copyright © 2017 Gothia Cup
Gothenburg, Sweden