16-22 JULI, 2017, GÖTEBORG, SVERIGE

An evening all leaders deserve!

Gothia Leaders Party


Som ett tack för allt som ni tränare och ledare gör för alla ungdomar vill vi denna kväll bjuda er på någonting extra. God mat, en fantastisk show och underbart sällskap. Här träffar du som ledare över 2 500 kollegor från när och fjärran. Detta blir en kväll som vi lovar att du sent kommer att glömma.
En ledarfest består av god mat och underhållning. Och det brukar vara hög stämning. Frampå kvällen är det inte många som sitter kvar på sina platser. Nästan alla står upp och sjunger med. Det är då man känner att man är med på något riktigt stort och väldigt internationellt.

Gothia Leaders Party och Gothia Opening Ceremony är de av veckans händelser som varje år får allra högsta betyg av deltagarna.
Plats: Scandinavium
Dag: Tisdag 18 juli
Tid: 19.00-24.00

This one is for you!

Galleri

Gal Ope 8
Gal Ope 5
Gal Ope 3
Gal Ope 2
Gal Ope 1
Gal Ope 1

Showen

Showen är färgsprakande, fartfylld och euforisk. Heta artister ackompanjeras av några av Göteborgs bästa musiker när de ger oss hits från alla årtionden. Musiken varvas med humor, allsång och galna upptåg. Hela tiden med våra ledare från hela världen i centrum. Dansa, sjung och skratta tillsammans med dina kollegor.

Mat & Dryck

När du anländer till Scandinavium bjuder vi en stor buffé med en valfri dryck. Mat serveras mellan 19.00 och 21.00.

Platsen

Scandinavium är Göteborgs hockey-tempel som för kvällen gjorts om till en gigantisk showlokal. Det finns plats för 3 000 sittande gäster och det är alltid fullsatt.

Biljetter

Det ingår om du har Leader Plus Card. Varje lag i kategori A och B erhåller 2st Leader Plus Card. Annars kan du köpa biljetter på Heden central Information. Pris SEK 195
The worlds largest and most international youth football tournament.
Contact us

Main Partner

Official Partners


Copyright © 2017 Gothia Cup
Gothenburg, Sweden